Vindusfolie / Vindusfilm

Velg mellom masse forskjellige folier til dine vinduer. Vi fører bl.a. den klassisk sandblåste folien som er perfekt til avskjerming.
Skal det være litt mer moro har vi noen fine folier med mønster, eller kanskje en av våre solfilm med UV-filter passer bedre til ditt behov.


Vindusfolie / Vindusfilm

Vindusfolie er perfekt til å skjerme av uten å miste innkommende lys. Vår selvklebende vindusfolie er spesielt beregnet til montering på vinduer uten bruk av vanskelig lim.

Vårt sortiment inneholder mange forskjellige versjoner og mønstre, så det er noe til enhver smak og situasjon. Velg bl.a. mellom det vanlige sandblåste look, solfilm til vinduet eller en av våre flotte mønstrede folier.

Vi kan også trykke din bedrifts logo på vår oneway-vision avskjerming, der trykket ses utenfra, men det kun ses en skygge innenfor.

Hvis du vil skjerme av vinduet helt, kan du også bruke vår vanlige standard folie, som finnes under Folie til flater. Men vær oppmerksom på at det ved bruk av særlig mørke farger er økt risiko for at ruten kan sprenge.