Folie siden 2004   100% online shop   Bestill 24 timer i døgnet, 7 dager i uken
-Ditt online Gjør-Det-Selv alternativ til det tradisjonelle skiltfirma!
0
Du er her:

Vindusdekor - Folie Med Mønster til Vinduer

Vindusfolie med mønster er kreativ måte å skjerme for omverdenens innsyn på.
Du kan få folie med mange forskjellige mønstre og skygger, og du kan selv velge om du ønsker at folien skal være helt skjermende eller om du vil ha mulighet til å kikke ut gjennom mønsteret.

Vi tilbyr et bredt utvalg av varianter, slik at du kan bestemme hvor gjennomsiktig folien skal være. Alle foliene er selvklebende, noe som gjør dem enkle å håndtere, samtidig som du kan være trygg på at de vil sitte godt fast.

Du kan se andre vindusfolier til andre formål her →

Velg mellom:

Frostet Folie (Sandblåst look)
Frostet folie med sandblåst look til innvendig eller utvendig montering...Les mer
18mm Frostet Striper
De elegante sandblåste stripene gjør seg bra i både arbeidsmiljø og i privat..Les mer
Golden Kubes
Nydelig og elegant folie med gulltrykk som stopper blikket på mønsteret. Folie..Les mer
Harlekin
Dette enkle harlekinlignende mønsteret skaper en vakker effekt mens den skjerme..Les mer
Frosted Waves
En vindusfilm i en enkel, stilig design, med bølger i et frostet utseende. Det ..Les mer
Frosted steiner
Frostet stein en flott løsning. Mønsteret er ikke helt lukket, så selv om du ..Les mer
Hanji mønster
Lett og organisk mønster. Med denne folien oppnår du en mer hvit overflate enn..Les mer
Perler på snor
Nydelig organisk mønster med perler på snor. Mønsteret er ikke helt tett, så..Les mer
Le Café
Få både avkjerming og kafestemning på en og samme tid...Les mer
White Decreasing
Vakkert skjermet folie, designet med et avtagende hvitt mønster...Les mer
Frosted Tree
Nydelig organisk motiv, med frostede trær som gir liv og godt humør. Du kan se..Les mer
London
Fin matt folie i grått, med Londons severdigheter i gråtoner trykt på..Les mer
Hus i gater Med hvitt trykk
Nydelig og kreativt mønster som gir en fin urban følelse uansett hvor du bor...Les mer
Noter med fugler
Frostet vindusfolie med note- og fuglemotiv. Dette mønsteret bryter opp og skap..Les mer
Store blade
Sandblåst glasseffektfolie med store blader i flere gråtoner...Les mer
Roser
Vakkert klassisk motiv med roser i ca. Størrelse 15-17 cm. Rosene er gjennomsik..Les mer
Dinosarus
Glade og lekne dinos for vinduet. Her er både langhalser, T-rex og andre fantas..Les mer
Eventyr
Prinsesser og riddere, frosker og fortryllede vogner og hester.. La deg rive med..Les mer
Magi
Magi - Trollmannens verksted Magien slippes løs, med inspirasjon fra trollmann..Les mer

Velg din variant her:

(5) Frostet folie til vinduer (Våt montering)
(1603) 18mm Frostet Striper
(1568) Noter med fugler
(113) Le Café
(114) Hanji mønster
(1591) Golden Kubes
(1606) Frosted Waves
(1589) Frosted Tree
(1590) Perler på snor
(1567) Frosted stiner
(1504) London
(1244) Harlekin mønster - hvitt
(1533) Paris
(1607) White Decreasing
(1534) Store blade
(110) Hus i gater Med hvitt trykk
(1626) Roser
(1623) Magic
(1683) Stjerner til vinduet
(1625) Eventyr
(1624) Dinosarus
Bestill en gratis folieprøve

Vindusdekor - Mønster til Vinduer

Du kan gjøre privatlivet litt mer privat ved å skjerme for, men du kan samtidig også gjøre det på en personlig og kreativ måte. Det kan raskt gi det lille ekstra til innredningen din, uansett om det dreier som stuen, kjøkkenet, barnerommet eller noe innenfor en fjerde kategori.
En annen fordel med vindusfolie – sammenliknet med matt vindusglass – er at du enkelt kan ta det av igjen. Det kan både være fordi du ønsker å få ruten klar og gjennomsiktig igjen eller hvis du vil ha en ny vindusfolie med mønster på. Fordi det ikke koster mer enn det gjør å montere folie på vinduet er det altså bare å kaste seg ut i det. Du kan jo bare ta deg av igjen hvis du skulle få lyst til det.

Skjerm helt for eller se ut – det er helt opp til deg

Hos Foliekniven forhandler vi vindusfolie med mønster i alle skygger. Du kan velge om du ønsker den klassiske sandblåste folien eller frostfolien som gjør vinduet matt slik at man ikke kan se igjennom. Det kan være fint hvis man gjerne vil ha totalt privatliv i det gjeldende rommet. Frostfolie eller en sandblåst folie kan for eksempel egne seg godt på badet.

Du kan også velge en vindusfolie med mønster som du kan se igjennom. Dette kan være smart fordi forbipasserende sitt blikk blir distrahert av mønsteret og dermed kikker de ikke inn. Til gjengjeld så kan du fremdeles se ut slik at du kan følge med på det som skjer ute på gaten eller bakgården. Det kan være en god løsning i stuen, på kjøkkenet eller på barnerommet.

Et mønster for enhver smak

Noe at det som virkelig er morsomt med vindusfolie med mønster er at det er så mange valgmuligheter. Det gjør at du kan velge akkurat det utrykket som passer din personlige stil og smak. Det kan gjøre en stor forskjell i rommet om man monterer er en flott, selvklistrende vindusfolie. I noen tilfeller er det faktisk prikken over i-en for innredningen.

Det er ikke bare for moro skyld at vi sier at det finnes et mønster for enhver smak, fordi det er det faktisk. Både voksne, ungdommer og barn vil være begeistret for å velge ut et flott mønster. Det er billig å skaffe seg og enkelt og monter, og vips – nå har rommet fått et personlig preg. Noen av vindusfolietypene som du kan velge mellom er blant annet:

Frostet glass, Frostet striper og Frosted Waves

Den frosset – også kalt sandblåste – vindusfolien er som sagt meget populær. Den kan skjerme for vinduet helt så man ikke kan se inn eller ut. Frosted Glass er akkurat denne typen vindusfolie og det fungerer godt på badet der man gjerne ønsker å være i fred.

Frostet striper og Frosted Waves er også frosset vindusfolier som gir et matt utseende. Her er det vannrette striper eller bølger som gjør at man får mulighet til å se gjennom. På den måten kan man altså få et lite glemt av hva som skjer utenfor, samtidig som det ikke er mulig å danne seg et bilde av hva som skjer innenfor.

Perler på snor og Frosted Tree

Disse vindusfoliene er eksempler på den typen av folier som du delvis kan se igjennom. Ruten forblir klar der det er perlemønster eller mønster fra trær, mens resten av folien er matt slik at den skjermer. Det er et smart og lekkert kompromiss mellom å skjerme helt av og å ha det helt åpent. Alle de tre alternativene gir også et flott og personlig utrykk.

London motiv, Paris motiv og Hus i gater med hvitt trykk

Hvis du er glad i storbyen er disse vindusfoliene virkelig noe for deg. Her kan du nemlig ta med deg London eller Paris direkte hjem i stua og henge dem opp på vinduet ditt. På den måte får du utsikten fra de store metropolene hver gang du ser gjennom vinduet. Til gjengjeld er det ikke som kan kikke inn på deg.

Golden Kubes, Harlekin og HanjiDu kan også finne vindusfolier med mer grafiske mønstre her hos oss. Golde Kubes er et veldig elegant alternativ innenfor vindusfolie. Her får du et gyllent mønster som du i høy grad kan se gjennom. Du kan være sikker på at omverdenen vil fokusere på å se på det flotte mønsteret slik at du slipper å bli sett på.

Du kan også velge Harlekin mønsteret å få et superskarpt og grafisk utrykk. Det kan se flott ut på et hjemmekontor der man gjerne ønsker å fokusere og konsentrere seg. På den måten kommer man ikke til å sitte å glane ut av vinduet, men man kan heller stimulere hjernen ved å hvile blikket på det grafiske mønsteret.

Magic, Dinosaur og Eventyr

Leter du etter den helt perfekte vindusfolien til barnerommet? Da har du kommet til rett sted! Disse tre foliene med mønster er nemlig så godt som skreddersydd for barnerom. Den lille heksen eller trollmannen kan velge mønsteret med sorte katter og eliksir og endelig leve ut Harry Potter-fantasien.

Den dinosaur interesserte kan velde den skjønne vindusfolien med dinosaurer på. Det kan legge opp til mange morsomme og lærerike leker. Eventyrerne kan velge mellom en vindusfolie med hvite hester, stjernestøy, diademer og prinsesser og så kan eventyret bare begynne! Det vil være ethvert barns drøm å få en flott folie på vinduet som både skjermer av slik at du barn får fred og ro, men som også lar dem leke og utfolde seg.