Folie siden 2004   100% online shop   Bestill 24 timer i døgnet, 7 dager i uken
-Ditt online Gjør-Det-Selv alternativ til det tradisjonelle skiltfirma!
0
Du er her:

Profesjonell dekorfolie med mønster

Dekorfolie med mønster er løsningen for de som ønsker å oppgradere og personliggjøre sitt rom eller utstyr, uten å forplikte seg til dyre og permanente endringer. Når du velger dekorfolie med mønster fra vår samling, er det kvalitet, stil og fleksibilitet som står i høysetet.

Med mønsterdekorfolie kan du enkelt tilpasse og forvandle atmosfæren i et hvert rom. Uavhengig av om du ønsker en subtil forandring eller en dristig metamorfose, tilbyr vi design som harmonerer med rommets eksisterende estetikk, eller som kan skape et helt nytt uttrykk.

Velg mellom:

Tre-look
Printet på folie med luftkanaler i klebemiddelet, som gjør det mulig å instal..Les mer
Marmorfolie
Selvklebende marmorfolie gjør det super enkelt å fornye møbler og interiør h..Les mer
Stein folie
Printet på folie med luftkanaler i klebemidlet, som gjør det mulig å installe..Les mer
Camouflage Folie
Selvklebende film med en kamuflasje mønster. Filmen er laget slik at du kan fo..Les mer
Rust Look
Den flotteste rust farve med mat overflade..Les mer
Børstet Stål Look
Selvklebende folie med børstet stål look...Les mer

FAQ om Dekorfolie med Mønster

FAQ

Hva er viktige forberedende trinn før påføring av mønsterfolie?

Før du påfører mønsterfolie, er det viktig å rengjøre overflaten grundig, måle opp overflaten nøye, klargjøre verktøy som skrape og målebånd, teste folien på et lite område, og lese instruksjonene som følger med folien.
FAQ

Hvordan påfører jeg mønsterfolie?

Påføring av mønsterfolie er en enkel prosess. Du trenger noen grunnleggende verktøy som en skrape, et målebånd, og en ren overflate. Mål og klipp folien til riktig størrelse, rengjør overflaten grundig, og bruk gradvis folien for å unngå luftbobler. Følg instruksjonene som følger med folien for spesifikke tips.
Veiledning og skrape medfølger.
FAQ

Hvordan oppnår jeg et feilfritt resultat ved påføring av mønsterfolie?

Riktig teknikk er nøkkelen til et feilfritt resultat. Vår høykvalitets folie er designet for å være smidig og enkel å arbeide med. Følg trinnene nøye, og sørg for å glatte ut folien og eliminere luftbobler underveis.
FAQ

Hvordan vedlikeholder jeg dekorfolie med mønster?

For å bevare dekorfoliens friske utseende og lang levetid, er regelmessig vedlikehold viktig. Unngå sterke rengjøringsmidler og bruk en mikrofiberklut kombinert med mildt såpevann for rengjøring. Unngå også direkte sollys over lengre perioder og bruk skurende verktøy.
FAQ

Hvor kan jeg bruke dekorfolie?

Dekorfolie med mønster kan brukes til å revitalisere hjemmet eller kontoret. Du kan bruke folien på vegger for å skape aksentvegger, på kjøkkenfronten for en fornyet look, eller på baderomsskap for å tilføre et moderne preg. Det er også ideelt for merkevarebygging i bedrifter, som å plassere folie på kontorglass eller i kundeområder.
FAQ

Kan jeg bruke mønsterfolie på møbler og inventar?

Ja, mønsterfolie er en førsteklasses løsning for å puste nytt liv i møbler og inventar. Det gir mulighet for en personlig touch og kan transformere standard møbler til unike samtalestykker. Folien er slitesterk og enkel å rengjøre, og den er motstandsdyktig mot slitasje og falming.
FAQ

Er dekorfolie med mønster egnet for bedrifter?

Ja, dekorfolie med mønster er ideell for bedrifter som ønsker å styrke sitt brand og skape en tiltalende atmosfære. Folien er slitesterk og tåler godt det daglige virke i travle miljøer. Det er en kostnadseffektiv investering som hever interiørdesignet til et nytt nivå av profesjonalitet og eksklusivitet.