Bildekor - Bruk bilen din som reklameplass

Bildekor

Bilen din blir sett av mange mennesker i trafikken, så hvorfor ikke bruke den opplagte reklameplass til å reklamere: Bildekor?
Velg f.eks mellom:

Bli sett med bilreklame

Det stedet på bilen der oftest ses er bakenden og støtfangeren bak. Den ses bl.a. av bilister som kjører bak deg på motorveien, eller når du står stille i et lyskryss. Det gir bilen bak god tid til å nærlese hva som står. Derfor er det en god idé å sette firmanavn og logo, en www-adresse eller et telefonnummer nettopp her. Det kan du velge å gjøre med utskåret folie, slik at fargen på bilen fungerer som bakgrunn, eller du kan velge å lage det som en streamer på bakruten. Du må huske på, at det kan komme nye regler for streamer på bakrute streamers i bakgrunnen på biler med hvitt nummerskilt. Kjører du i en bil med grønne skilt er det ikke et problem.

Avtagbar bildekor

Hvis du kjører i bil som brukes både privat og til firma, og du gjerne ønsker å være mer anonym når du kjører privat, kan du velge å lage bilreklamen som magnetskilt.
Magnetskilt kan lett monteres og demonteres på bilen etter behov, uten at det oppstår skader på lakken. Du må være oppmerksom på at du da mister reklameverdien, når magnetskiltene ikke er montert.

Trenger du hjelp til design?

Hvis du trenger å ha en grafiker til å lage en tegning av din nye bilreklame, har vi et nettverk av grafikere fordelt over hele landet, som mot timebetaling kan hjelpe deg. Send oss en mail så kan vi formidle kontakten for deg.

Se Mette montere et klistremerke og en folietekst på en bil