Bildekor - Bruk bilen din som reklameplass

Bildekor

Bilen din blir sett av mange mennesker i trafikken, så hvorfor ikke bruke den opplagte reklameplass til å reklamere: Bildekor?
Velg f.eks mellom:

Bliv sett med bilreklame

Det stedet på bilen der oftest ses er bakenden og bak-kufangeren. Den ses bl.a. av bilister der kjører bak ved deg på motorveien, eller når du holder stille i et lyskryss. Det gir den bakvedkørende lang tid til å nærlese, hva der står. Derfor er det en god idé å sette firmanavn og logo, en www-adresse eller et telefonnummer nettopp her. Det kan du velge å gjøre med utskåret folie, slikk fargen på bilen funker som bakgrunn, eller du kan velge å lage det som en streamer på bakruten. Du må huske på, at der kan komme nye regler for streamer på bakrute streamers i bakgrunnen på biler med hvitt nummerskilt. Kjører du i en bil med grønne skilter er der ingen problemer.

Avtabar bildekor

Hvis du kjører i bil der brukes både privat og til firma, og du gjerne ønsker å være mer anonym når du kjører privat, kan du velge å lage bilreklamen som magnetskilt.
Magnetskilter kan lett monteres og demonteres på bilen etter behov, uten at det oppstår skader på lakken. Du må være oppmerksom på, at du da mister reklame verdien, når magnetskiltene ikke er montert.

Trenger du hjelp til design?

Hvis du trenger å ha en grafiker til å lage tegning av din nye bilreklame, har vi et nettverk av grafikere fordelt over hele landet, der mot timebetaling kan hjelpe deg. Send oss en mail, slik kan vi formidle kontakten for deg.

Se Mette montere et klistremerke og en folietekst på en bil