Folie siden 2004   100% online shop   Bestill 24 timer i døgnet, 7 dager i uken
-Ditt online Gjør-Det-Selv alternativ til det tradisjonelle skiltfirma!
0
Du er her:

OneWayMirror TrueVue 5 - Innendørs

One Way Mirror Window -film - Enveis speilfolie

Se ut men ikke inn!
Solar Gard TrueVue 5 - OneWayMirror er en mørk folie med kraftig speil effekt. Folien er spesielt fremstilt til enveis speil, og kjennes også som line-up folie eller spion folie - for eksempel fra noen supermarkeder!

NB!
For at det skal fungere riktig krever det at lyset er dempet på baksiden. Det betyr at man om kvelden vil kunne se inn når det er mørkt ute og man skrur på lyset inne. Hvis man ikke ønsker dette, kan man supplere med for eksempel en persienne eller et gardin.

FAQ: Hvorfor kan du se inn når det er mørkt ute?

Husk at denne filmen ikke må monteres innvendig på energiglass.
Her skal du bruke SENTINEL DX05 - dobbelt reflekterende solfilm i stedet.

Magic mirror
Denne filmen brukes også til å lage et magisk speil, der lyset fra en flatskjerm eller lignende kan ses gjennom speilet.

Folie som metervare
Folie på spesial mål.
: :
Høyde
cm
Bredde
cm
: : :

Vi sender en gratis skraper med til deg i pakken!
Beregnet pris:
Eks. mva
Inkl. MVA
0,00
0,00
Porto og forsendelse Porto og forsendelse: 99,00 NOK
Forventet leveringstid: 1-2 dager

Velg variant:

(1230) OneWayMirror TrueVue 5 - Innendørs
(44) Silver 20 Nøytral speil - Innendørs
(1275) Silver 35Nøytral speil - Innendørs
(1231) Silver 50 Nøytral speil - Innendørs
(1235) Solar Gard LX70 - Museumsfilm mod falming
(1686) Ecolux - Energispare film
Bestill en gratis folieprøve

FAQ om OneWayMirror TrueVue 5 - Innendørs

FAQ

Finnes det en enveisspeilfilm som også virker om kvelden?

Nei, en enveisspeilfilm virker ved å reflektere lys på den ene siden. Den mister derfor sin effektivitet om kvelden når lysforholdene omvendes.
En løsning kan være å installere ekstern belysning som er rettet mot filmen utenfra. Dette kan bidra til å opprettholde en forskjell i lysstyrke som gjør at filmen fortsatt virker om kvelden. Denne løsningen krever imidlertid nøye planlegging og kan være energikrevende.
FAQ

Hvorfor kan du se inn når det er mørkt ute?

På kvelden eller i mørke omgivelser endres forholdene som påvirker hvordan speilfilm på vinduer fungerer. Dette skyldes hovedsakelig forskjellen i lysstyrke på hver side av filmen. Her er en mer detaljert forklaring:

  • Lysforholdenes Rolle:
    Speilfilmens evne til å skape enveis-synlighet avhenger av en betydelig forskjell i lysstyrke. På dagen, når sollyset er sterkere utendørs, reflekteres lyset på filmens ytre overflate, noe som skaper en speileffekt utover. Dette hindrer folk i å se inn, mens de innendørs kan se ut.

  • Omvendelse av Lysforhold om Kvelden:
    På kvelden, når det er mørkere utendørs, men lysere innendørs på grunn av kunstig belysning, blir denne effekten reversert. Den innendørs belysningen blir nå den sterkere lyskilden, og derfor reflekteres lyset innover. Dette reduserer eller eliminerer speileffekten utover, og gjør det mulig å se inn fra utsiden.

  • Mangel på Refleksjon:
    Uten en sterk lyskilde utendørs for å skape den nødvendige refleksjonen, fungerer ikke filmen som en effektiv barriere for synlighet.

For å opprettholde privatliv om kvelden, kan det være nødvendig å bruke gardiner eller persienner sammen med speilfilm. Alternativt kan man vurdere film som tilbyr privatliv både dag og natt, men disse vil typisk også begrense utsikten fra innsiden.