Folie siden 2004   100% online shop   Bestill 24 timer i døgnet, 7 dager i uken
-Ditt online Gjør-Det-Selv alternativ til det tradisjonelle skiltfirma!
0
Du er her:

Selvklebende Whiteboardfolie

Self-adhesive whiteboard film on an entire wall

Vår selvklebende whiteboardfolie kan kuttes i hvilken som helst form og festes til en vegg, speil eller annen glatt overflate. Perfekt for meldinger og midlertidige tegninger i hjemmet, på kontoret eller klasserommet.
Den selvklebende whiteboardfolien kan brukes til å gjøre nesten hvilken som helst overflate til en whiteboardtavle, noe som spesielt appellerer til selskaper med skiftende behov.

Kan f.eks. brukes til:
• Ukentlig planlegging
• Prosjektoppfølging
• Pulsmøter m.m.

Bruk standard tavlepenner og rengjør med såpevann.

Les mer om våre tre forskjellige whiteboardfolier og deres forskjellige egenskaper herunder

Velg din variant her:

(92) Hvit Whiteboardfolie
(104) Hvit Whiteboardfolie - Magnetisk
(1733) Magnetisk Whiteboard med Skumklæb
(43) Gjennomsiktig Whiteboardfolie
Bestill en gratis folieprøve »
Du kan bruke vår selvklebende film til å lage en permanent eller midlertidig tavle nesten hvor som helst hjemme eller på arbeidsplassen.
Tavlefilmen vår er enkel å bruke. Bare trekk av baglineren og lim den på veggen eller på en annen overflate.

Velg mellom :
Hvit tavlefolie
- Den opprinnelige tavlefolien

Gjennomsiktig whiteboard film
- Kan brukes på toppen av en eksisterende trykk.

Magnetic whiteboard
- Den tradisjonelle magnetiske tavlefolien.

FAQ om Whiteboardfolie

FAQ

Hva er en whiteboard-film?

En whiteboardfolie er en spesiell folie som kan festes på ulike overflater som vegger, dører eller bord og gir en beskrivbar og tørkbar overflate. Dette gjør at overflaten kan brukes som et whiteboard for å notere ned, dele ideer eller planer og presentere dem. Våre whiteboardfolier er selvklebende og kan enkelt festes av våre kunder. De er ideelle for bruk i kontorer, skoler eller andre miljøer der kreativt arbeid og samarbeid skal fremmes.
FAQ

Hvordan bruker jeg en whiteboard folie?

En whiteboardfolie kan installeres på en glatt overflate som en vegg eller et bord. Når folien er installert, kan du skrive på den med en whiteboardmarkør og tørke den av igjen. Hvis du velger den magnetiske whiteboardfolien, er det også mulig å feste magneter til folien for å henge opp notater eller bilder. Følg installasjonsinstruksjonene når du installerer og sørg for at overflaten er ren og tørr. Ha det gøy med å lage ideer og notater på whiteboardfolien!
FAQ

Hvilke fordeler har en whiteboard folie?

En whiteboard folie tilbyr mange fordeler. For det første kan den enkelt og raskt påføres en vegg eller et bord, og dermed tilby en fleksibel og mobil løsning for raske møter eller kreative prosjekter. Folien kan enkelt tilpasses dine behov. En annen fordel er at den er enkel å rengjøre, og dermed tilbyr en hygienisk løsning for bruk i ulike områder.
FAQ

Hvordan festes en whiteboard-film?

En whiteboardfolie kan enkelt festes selv. Først må du sørge for at overflaten er ren og tørr. Folien er selvklebende, så du trenger bare å fjerne bærearket og feste folien. Pass på at folien er jevn og uten folder for å sikre optimal skrive- og tørkeegenskaper. En nøyaktig veiledning for montering finner du i produktbeskrivelsen eller i de medfølgende instruksjonene.
FAQ

Hvor lenge holder en whiteboardfilm?

Livslengden til en whiteboardfolie avhenger av flere faktorer, som kvaliteten på materialet, intensiteten av bruken og riktig omsorg. En høykvalitets whiteboardfolie kan holde seg i flere år hvis den er riktig installert og tatt vare på. Det er imidlertid viktig å følge produsentens instruksjoner nøye for å sikre at folien brukes optimalt og gir en lang levetid. Mer informasjon finner du i datasheeten til hver whiteboardfolie.