Folie siden 2004   100% online shop   Bestill 24 timer i døgnet, 7 dager i uken
-Ditt online Gjør-Det-Selv alternativ til det tradisjonelle skiltfirma!
0
Du er her:

Sikkerhetsfilm til planglass INNVENDIG MONTERING

Sikkerhetsfilm for vinduer mot riper og splinter - Hexis Safe100

Denne 100-mikron sikkerhetsfilmen fra Hexis øker tiden det tar for innbruddstyver å bryte glasset, noe som gjør hjemmet eller bedriften din sikrere ved risiko for innbrudd. I tillegg forhindrer den skader og personskader forårsaket av utilsiktet glasskross, noe som garanterer et trygt og sikkert miljø.

Med 95% UV-stråler avvisning og en synlig lysgjennomgang på 90%, tilbyr denne transparente filmen ikke bare høy kvalitetssikret beskyttelse, men bidrar også til en mer energieffektiv og miljøvennlig naturpraksis innendørs.

Folie som metervare
Folie på spesial mål.
: :
Høyde
cm
Bredde
cm
: : :

Vi sender en gratis skraper med til deg i pakken!
Beregnet pris:
Eks. mva
Inkl. MVA
0,00
0,00
Porto og forsendelse Porto og forsendelse: 99,00 NOK
Forventet leveringstid: 1-2 dager

Velg variant:

(1790) Sikkerhetsfilm til planglass INNVENDIG MONTERING
Bestill en gratis folieprøve

FAQ om Sikkerhetsfilm til planglass INNVENDIG MONTERING

FAQ

Hvordan installerer jeg sikkerhetsfilm for vinduer?

Å installere sikkerhetsfilm for vinduer er en relativt enkel prosess som kan utføres av både profesjonelle og DIY-entusiaster. Før installasjonen er det viktig å rengjøre vinduer og rammer nøye for å unngå å fange smuss eller støv under filmen.

Deretter kan du følge disse trinnene:
  • Mål nøye vinduet for å bestemme hvor mye film du trenger.
  • Klipp filmen til riktig størrelse ved hjelp av saks eller kniv.
  • Fyll opp en sprayflaske med en blanding av vann og to dråper oppvaskmiddel.
  • Spray vinduet med vannblandingen.
  • Fjern beskyttelsesfilmen fra sikkerhetsfilmen.
  • Påfør sikkerhetsfilmen på vinduet ved hjelp av den gratis monterings skrapa.
  • Klipp av eventuell overflødig film fra kantene.
  • La filmen tørke i minst 24 timer før du rengjør eller berører vinduet.
FAQ

Hvor effektiv er sikkerhetsfilm for vinduer?

Sikkerhetsfilm for vinduer er svært effektiv når det gjelder å beskytte vinduene og dørkarmene dine mot skader forårsaket av innbrudd, hærverk, eller til og med naturkatastrofer. Sikkerhetsfilmen er designet for å forhindre at glasset knuses og sprer seg ved en kraftig påvirkning, noe som reduserer risikoen for personskader og skader på eiendommen din. I tillegg fungerer sikkerhetsfilmen som en ekstra barriere mot solens UV-stråler, noe som reduserer varmen og beskytter møblene og interiøret ditt mot falming. Med vårt utvalg av høykvalitets sikkerhetsfilm kan du være trygg på at vinduene og dørkarmene dine er godt beskyttet og sikre.

FAQ

Hvordan kan jeg finne riktig størrelse på sikkerhetsfilm for vinduet mitt?

For å avgjøre hvilken størrelse sikkerhetsfilm du trenger for vinduet ditt, må du nøye måle vindusstørrelsen. Mål lengden og bredden på vindusglasset, og legg til noen ekstra centimeter i begge retninger for å sikre full dekning av filmen. Hvis du er usikker på hvilken størrelse du trenger, kan du gjerne kontakte kundeservice, så hjelper vi deg med å finne riktig størrelse for dine behov.
FAQ

Hvilke andre fordeler har sikkerhetsfilm for vinduer?

Sikkerhetsfilm for vinduer har flere andre fordeler i tillegg til å beskytte mot innbrudd og knusing. I tillegg reduserer filmen UV-stråling, noe som kan føre til falming og skader på møbler, gulv og andre gjenstander i rommet.
FAQ

Hvor lenge varer sikkerhetsfilm for vinduer?

Sikkerhetsfilm for vinduer har en levetid på ca. 10 år, avhengig av faktorer som eksponering for sollys og klimaforhold. Se mer i databladet
FAQ

Hvordan fjerner jeg sikkerhetsfilm fra vinduene mine?

For å fjerne sikkerhetsfilm fra vinduene dine, må du først skjære et lite hull i filmen med en skalpell eller kniv. Deretter kan du forsiktig dra i filmen til den løsner fra glasset. Pass på å bruke hansker og vernebriller for å unngå skader.

Når filmen er løsnet fra vinduet, vil det sannsynligvis være litt limrester igjen på glasset; dette kan lett fjernes med litt såpevann og en barberbladsskrape.